Trappstegar

Trappstegar i flera olika modeller och storlekar, både för yrkessammanhang och dig som hemmafixare. Trappstegen är en flexibel stege som är lätt att flytta och möjliggör ett arbete i olika höjder. A-formen gör stegen stabil och säkerhetsbågen bidrar till extra säkerhet, vilket gör trappstegen till det bästa alternativet i många lägen. Fötterna är utrustade med skyddande beslag som förhindrar glid och märken i golvet. Alla våra modeller är ihopfällbara och många även med ett smidigt handtag som underlättar både frakt och förvaring.

Fördelar med trappstege

Det finns många fördelar med trappstegen som underlättar ditt arbete och samtidigt gör det avsevärt mer säkert. Vi har listat några punkter som utmärker just våra stegar.

  • Säkerheten. Med trappstegarnas stabila A-form, säkerhetsbåge samt plastbeslag på fötterna så minskar risken för fall avsevärt.
  • Smidig att bära med sig då den är tillverkad i lätt material och i vissa fall med stratigiskt utplacerade handtag som underlättar transport av trappstegen.
  • Hög europisk standard då alla våra trappstegar är tillverkade i Nederländerna av ett företag som funnits i snart 30 år. Dem är kända runt om i Europa tack vare sin fina kvalité och nytänkande inom branschen.

Användningsområden

Trappstegar är utmärkta att använda vid många tillfällen. Då den oftast används vid servicearbeten eller småfix i hemmet så vill man ha en trappstege som gör arbetet enklare och säkrare. Med ett praktiskt verktygsfack i toppen av din stege kan du smidigt lägga infrån dig dina skruv, penslar eller mindre verktyg. Eftersom trappstegar används inomhus ofta så är samtliga av våra stegar försedda med plast eller gummibeslag undertill för att skydda och bevara underlaget.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: