Fallskyddsselar 1 & 2 Punkts

Helkroppselar med hög komfort

Mycket prisvärda fallskyddsselar för alla förekommande arbeten på hög höjd. För dig med höga krav på komfort och säkerhet. Personlig fallskydd med spännen i metall, vaddering och andningsfunktioner. Designade för att tåla långa arbetsdagar på tak och inom industri. Utrustade med id kontroll och serienummer. Helkroppsselar som givetvis är certifierade enligt EN361.

Övergripande fakta om (PPE) eller personligt fallskydd

Av säkerhetsskäl måste den som bär personlig skyddsutrustning ha kunskap om hur den fungerar, läs bruksanvisningen noga.

- Utrustningen ska kontrolleras inför varje nytt användningstillfälle, se till att den är hel och ren.

- Vid användande var noga med avståndet ner till underliggande nivå, så att vid händelse av fall, risken att slå i golv eller annat material undviks.

- Selar ska besiktigas var 12 månad och får endast utföras av kvalificerad person, var noga med att notera besiktningen i selen.

- Fallskyddsselen har en livslängd av 10 år räknat från första användningsdatum. Tänk på att aggresiva miljöer med extrema temperaturer, kemikalier, nötning, skärning och inte minst felaktig användning och förvaring kan förkorta selens slivslängd avsevärt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: