Fallskyddsselar

Här finner du ett brett sortiment av fallskyddssele ämnad för arbete på tak och säkerhetsselar inriktade för Rope Access. En personlig helkroppssele ska vara bekväm och inte förhindra rörelse, den ska också ha rätt funktionalitet för det arbete som ska utföras. Vi har selar av flera olika modeller som gör att du kan arbeta säkert på höga höjder. Säker sele till rätt pris som till exempel Wind Blue som är en av marknadens mest uppskattade och flest sålda selar på svenska marknaden. 

Övergripande fakta om (PPE) eller personligt fallskydd

Av säkerhetsskäl måste den som bär personlig skyddsutrustning ha kunskap om hur den fungerar, läs bruksanvisningen noga.

- Utrustningen ska kontrolleras inför varje nytt användningstillfälle, se till att den är hel och ren.

- Vid användande var noga med avståndet ner till underliggande nivå, så att vid händelse av fall, risken att slå i golv eller annat material undviks.

- Selar ska besiktigas var 12 månad och får endast utföras av kvalificerad person, var noga med att notera besiktningen i selen.

- Fallskyddsselen har en livslängd av 10 år räknat från första användningsdatum. Tänk på att aggresiva miljöer med extrema temperaturer, kemikalier, nötning, skärning och inte minst felaktig användning och förvaring kan förkorta selens slivslängd avsevärt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: