NYHETER - Teleskopsstegar till grymma priser här! 

Fallskyddsnät

Ett fallskyddsnät eller säkerhetsnät används för att förhindra allvarliga eller livshotande skador på personer som faller från högt belägna arbetsplattformar och även för att skydda mot fallande objekt på byggarbetsplatser. Om rätt fallskyddsnät valts och om de monterats och underhållits på korrekt sätt ger dessa nät ett utmärkt och pålitligt skydd. 

Fallskyddsnäten kan användas inom flera områden på byggarbetsplatsen. Våra säkerhetsnät kan användas både hängandes under pågående takmontage och som nedfallsskärmar på större byggprojekt. 

Skräddarsydda fallskyddsnät

Vill du så kan vi skräddarsy dina egna fallskyddsnät med maskor 45, 60 eller 100 mm storlek. Vita, svarta, blå eller röda, anpassade för just ditt projekt. Våra säkerhetsnät är även populära i idrottssammanhang som bland annat skyddsnät för fotbollar och liknande. Önskar du ett nät till just din idrott så har vår leverantör färdiga nät att tillgå för mängder av idrotter.

Finns även värmebeständiga fallskyddsnät. Maskor 10x10 cm som standard, går att få i olika utförande och färger. Finns i storlekarna 5x10, 6x10, 7,5x10 och 7,5x15 som lagervara. Bindlina 2,5m och 5 m är också lagervara.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: