MINITOWER RULLSTÄLLNING

Flexbiel och smidig ställning

Med vår kompakta rullställning får du en smidig lösning som är perfekt för mindre projekt. Den är lätt att hantera av en person och kan rullas in och ut ur hissar, samt transporteras i bilen. På bara 8-10 minuter kan du enkelt montera den och sedan arbeta på höjder upp till 6,2 meter.

Perfekt för mindre projekt

Den här rullställningen är utformad för att vara snabb, enkel och säker att använda. Den är godkänd enligt EU-standard och har måtten 120x75 cm samt en vikt på 118 kg. Med den här rullställningen har du en praktisk och effektiv lösning för dina mindre projekt.

  • Effektliv lösning för mindre projekt
  • Lätt att hantera och ta med sig
  • Tillverkad i hållbar aluminium

OBS: För att uppfylla Arbetsmiljöverkets krav (AFS 2013:4) skall ställningen kompletteras med sparklister & lutande stege för att få brukas på arbetsplats. Privatpersoner får bygga ställning utan särskild behörighet. 

Säkerhetspaket uppfyller arbetsmiljöverkets krav och innehåller utöver grundpaketet: sparklistpaket, dubbla plattformar, extra stödben, lutande stege och extra skyddsräcke på varje nivå.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: