Ställningstrappor

Ställningstrappor är en nödvändig komponent på byggarbetsplatser och gör så att du som byggare enkelt kan ta dig upp och ner från ställningen. Dessa trappor är också en viktig del av arbetsmiljön, då de bidrar till att minska risken för fallolyckor på arbetsplatsen. Vi har en lång erfarenhet av byggtrappor i alla former och erbjuder därför ett sortiment i högsta kvalitet. Är du osäker på vad du behöver, tveka inte på att kontaka oss! För ytterligare information om byggtrappor, scrolla längst ner på sidan. 

 

Ställningstrappor i aluminium

Ställningstrappor finns i olika längder, bredder och höjder för att passa olika typer av ställningar. De är konstruerade med hänsyn till säkerhet, stabilitet och hållbarhet. Materialen som används hos oss är högkvalitativt aluminium, vilket gör dem både lätta och starka. 

Ställningstrappor är utformade för att vara mycket lätta att montera och demontera. På ställningsprodukter har vi ett brett utbud av  ställningstrappor i olika storlekar som är testade och certifierade för att uppfylla alla säkerhetsstandarder som krävs. 

Vanliga frågor

Måste jag använda mig av en trappa till ställning?

  • I många fall måste du ha en trappa till din ställning, men ibland räcker det med en enklare tillträdesled såsom en plattform med lucka. 

Kan jag köpa en komplett trappa? 

  • Absolut, kontakta oss så tar vi fram en offert med allt du behöver.
 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla tryggt hos oss

Moms visas: