Upp till -28% på hantverkarställning

Arbetsbyxor

När det gäller dina arbetskläder vet vi att det framför allt ställs stora krav på arbetsbyxor. De ska kunna hålla måttet i skiftande väder, vid många tvättar och i alla typer av arbetssituationer, både stående, sittande och knästående. Samtidigt kan varken komfort, funktionalitet och passform åsidosättas, oavsett vilken bransch du arbetar i.

Hos våra arbetsbyxor från Mascot finns ett brett utbud av byxor som alla har en egen uppsättning funktioner och fördelar. I sortimentet finns bland annat jeans, termobyxor, regnbyxor och arbetsbyxor med olika detaljer. Vi erbjuder också byxor i hi-vis som är särskilt lämpliga för arbetssituationer där det krävs fluorescerande säkerhetskläder.

Läs mer

Vad ska jag tänka på när jag väljer arbetsbyxor?
Vid val av arbetsbyxor finns det mycket att ta hänsyn till. För det första är det mycket viktigt att du väljer rätt storlek och benlängd. Hos våra arbetsbyxor från Mascot hittar du upp till 21 olika midjemått (storlekar) och tre olika benlängder. Dessutom kan utvalda arbetsbyxor förlängas ytterligare i benen. Rätt benlängd/innerbenslängd har t.ex. stor inverkan på hur väl dina knäfickor sitter. Vårt sortiment av tillbehör, som knäskydd och bälten ger dina arbetsbyxor ytterligare funktionsmöjligheter. Ofta har många företag en speciefik färg som symboliserar deras varumärke och bransch. Därför har vi ett stort sortiment av färger - både enfärgade och tvåfärgade. Välj den färg du önskar, och sätt på så vis en personlig prägel på kläderna.

Arbetsbyxor med slitstarkt material


Slitstyrkan är också väsentlig, så att det inte går hål på knän och fickor efter en kort tids användning. Därför har Mascot gått ihop med materialvarumärken som CORDURA® och Kevlar®, som är världsberömda för slitstyrka respektive stickskydd. Med rätt förstärkning på utsatta ställen kommer dina arbetsbyxor klara av det hårda slitet – vecka efter vecka.

Fråga oss


Hittar du ändå inte det du söker? Har du ett bestämt önskemål om material? Eller kanske om antalet fickor på dina produkter? Med ett sortiment på långt över 100 olika byxor har vår leverantör Mascot helt säkert det du letar efter. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Moms visas: